Granieten aanrechtblad op maat

Een granieten aanrechtblad op maat van Beter Graniet is een goedkope en duurzame optie om uw keuken naar een hoger niveau te tillen. De uitstraling van een granieten aanrecht is luxe en het materiaal heeft ook een lange levensduur. U hoeft het granieten blad in uw keuken dus niet vaak te vervangen, wat op de lange termijn de kosten drukt.

Bij ons een granieten keukenblad kopen betekent dat u de beste kwaliteit voor de laagste prijs in huis haalt. Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen en wij verzorgen zelf het hele proces, van het ontwerp tot aan de montage. Bovendien betaalt u precies wat er op de offerte staat, zonder bijkomende kosten achteraf!

Vaste lage prijs Bel: 06 53439158 WhatsApp: 06 53439158

De voordelen van een granieten aanrechtblad

Een granieten blad kan uw keuken een geheel nieuwe uitstraling geven. Het maakt dan ook niet uit of u een zwart of juist een blad in een lichte kleur zoekt, met een sprekend patroon of juist een wat rustigere uitstraling, er is altijd een optie die precies past bij wat u zoekt. Dit type natuursteen is namelijk beschikbaar in een grote variatie aan kleuren en patronen.

Granieten aanrechtblad voor kookeiland op maat gemaakt

Graniet is een materiaal dat bijzonder geschikt is voor uw keuken, want het is stoot- en slijtvast. Het heeft een lange levensduur en kan als u het ons vraagt tegen een stootje. Ook hitte is voor deze steensoort geen enkel probleem! U kunt gerust een pan op uw granieten aanrechtblad zetten, zonder dat er verkleuring ontstaat.

Tot slot is ook de verhouding tussen de prijs en kwaliteit een reden om voor een granieten aanrechtblad te kiezen. U kunt het zo goedkoop of juist prijzig maken als u zelf wilt, afhankelijk van de dikte van het materiaal en de kosten voor de (rand)afwerking. Wij rekenen in elk geval voor een granieten aanrechtblad de prijs per meter. De uitsparingen en facetgeslepen randafwerking zijn altijd bij de totale kosten inbegrepen!

Laat ons uw nieuwe granieten aanrechtblad op maat maken

Of u nu een granieten aanrechtblad met spoelbak zoekt of enkel een los blad, in beide gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen bij alle granieten aanrechtbladen een spoelbak leveren die van hetzelfde materiaal is gemaakt. Deze zijn allemaal van 100% massief graniet, dus uw granieten aanrechtblad met wasbak heeft geen lelijke lijmranden.

Het moge duidelijk zijn dat we een passie hebben voor dit prachtige materiaal. We gaan dan ook geen enkele uitdaging uit de weg en leveren elk aanrechtblad volledig op maat in de gewenste dikte. Wij kunnen u voorzien van een nieuw granieten aanrechtblad op maat in heel Nederland, waaronder in de volgende steden:

  • Almere
  • Amsterdam
  • Breda
  • Den Bosch
  • Den Haag
  • Nijmegen
  • Eindhoven
  • Rotterdam
  • Tilburg
  • Utrecht

Buiten Nederland leveren wij onze aanrechtbladen ook in België. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Plaatsing van maatwerk granieten aanrechtblad in keuken

Informeer direct naar een scherpe prijs!

Vraag geheel vrijblijvend offerte aan. Wij sturen u binnen 24 uur een passende offerte!

Bel ons Mail ons Whatsapp ons
Volg ons op

Deze website gebruikt cookies. Deze cookies zijn anoniem en worden gebruikt voor statistische doeleinden.

Ik snap het