Een granieten blad op maat van Beter Graniet

Krijgt u een nieuwe keuken of is uw bestaande keuken toe aan een nieuwe look? Overweeg dan een granieten blad op maat van Beter Graniet. Bij ons is het namelijk mogelijk om uw eigen ontwerp in te leveren, want we maken elk blad compleet op maat in de gewenste vorm én dikte. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en we leveren het complete plaatje, van ontwerp tot realisatie. Dus of u nu op zoek bent naar een granieten blad voor de tuintafel, een aanrechtblad of misschien zelfs een blad voor een unieke salontafel, bij Beter Graniet is alles mogelijk en denken we graag met u mee!

Vaste lage prijs Bel: 06 53439158 WhatsApp: 06 53439158

Voordelen van granieten werkbladen

Een granieten blad is niet alleen heel mooi, maar ook een praktische keuze voor in de keuken. Dit materiaal is namelijk goed bestand tegen stoten, krassen en vocht. Hierdoor kunt u het bijvoorbeeld ook gebruiken als granieten tuintafelblad. Daarbij heeft het ook een luxe uitstraling, en dat voor een uitstekende de prijs. Bij beter Graniet bewijzen we namelijk dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn!

Graniet is een stollingsgesteente en kan daarom goed tegen hitte, wat in de keuken natuurlijk een onmisbare eigenschap is. Granieten bladen worden niet zwart als u er een hete pan op zet, dus u hoeft er niet extra voorzichtig mee te zijn in de keuken. Uw granieten blad zal heel lang mooi blijven, hoe intensief u het ook gebruikt. Tot slot past graniet in iedere soort keuken. Of u nu kiest voor een lichtgrijze variant voor een keuken met een industriële look of juist een zwart blad voor een landelijke keuken, graniet kan altijd.

Granieten aanrechtblad op maat geplaatst

Uw gepersonaliseerde granieten blad op maat

Bij ons kunt u kiezen voor diverse soorten afwerking van de randen, van rond tot recht en papagaaienbek en gefrijnd. Het is zelfs mogelijk om uw eigen ontwerp aan te bieden. Wij leveren vaste lage prijzen voor granieten werkbladen van 2 cm, 3 cm en 4 cm dik. De geslepen randafwerking en uitsparingen voor de wasbak, fornuis en stopcontacten zijn altijd bij de prijs inbegrepen. Ook kunnen wij bij alle granieten werkbladen een bijpassende spoelbak leveren die van hetzelfde materiaal is gemaakt. Deze worden niet gelijmd om lelijke naden te voorkomen.

Plaatsing van maatwerk granieten aanrechtblad in keuken

Goedkoop granieten blad op maat

Bij ons vindt u altijd de meest goedkope opties voor granieten werkbladen. En ook als u op zoek bent naar een granieten tafelblad of een granieten tuintafelblad zijn wij het voordeligst. Het is voor andere speciaalzaken namelijk bijna onmogelijk om dezelfde kwaliteit voor dezelfde prijs te leveren. Wij nodigen u dan ook graag uit in onze showroom, zodat u het volledige aanbod kunt bekijken en een vrijblijvende offerte kunt aanvragen voor het granieten blad van uw keuze.

Inmiddels hebben wij door onze prijs en service een groot klantenbestand in België en Nederland weten op te bouwen, onder ander uit onderstaande plaatsen:

  • Almere
  • Amsterdam
  • Breda
  • Den Bosch
  • Den Haag
  • Nijmegen
  • Eindhoven
  • Rotterdam
  • Tilburg
  • Utrecht

Informeer direct naar een scherpe prijs!

Vraag geheel vrijblijvend offerte aan. Wij sturen u binnen 24 uur een passende offerte!

Bel ons Mail ons Whatsapp ons
Volg ons op

Deze website gebruikt cookies. Deze cookies zijn anoniem en worden gebruikt voor statistische doeleinden.

Ik snap het