Granieten Dorpel op maat

Een granieten dorpel op maat zorgt voor een warm welkom, iedere keer als u uw huis betreedt. Kiest u voor een drempel van graniet van Beter Graniet? Dan wordt deze binnenkomst niet alleen warm, maar ook stijlvol en duurzaam. Bij Beter Graniet kunt u granieten deur- of raamdorpels laten ontwerpen in elke gewenste kleur. Bovendien zorgen wij ervoor dat de dorpel naadloos aansluit bij de rest van uw interieur.

Bel: 06 53439158 WhatsApp: 06 53439158

Waarom een granieten dorpel?

Graniet is een van de meest duurzame materialen die er zijn en is makkelijk schoon te houden. Het is een materiaal dat niet alleen voor de juiste esthetiek zorgt, maar ook bekendstaat om zijn duurzaamheid. Als u kiest voor een granieten dorpel, investeert u in kwaliteit die een leven lang meegaat. Een granieten dorpel op maat laten maken betekent kiezen voor een krasbestendige en zeer onderhoudsvriendelijke dorpel. Bovendien is een granieten dorpel kleurvast en trekt er geen vocht in. Zo blijft zwart ook echt zwart, en grijs ook echt grijs. Dit voorkomt schade aan de drempel, maar het voorkomt ook mos-of schimmelvorming. Of u nu kiest voor een zwarte drempel of een andere kleur, graniet is nagenoeg onverwoestbaar en door ons gemakkelijk op maat te laten maken.

Granieten raamdorpels op maat

De schoonheid en duurzaamheid van graniet hoeft natuurlijk niet beperkt te blijven tot de vloer. Onze granieten raamdorpels op maat brengen dezelfde elegantie naar uw ramen. Hiervoor geldt qua kleur- en slijtvastheid én krasbestendigheid hetzelfde als voor een drempel van graniet op de vloer. Bovendien hebben raamdorpels als extra functie dat deze zorgen dat (regen)water niet in de muur kan dringen of tegen de ruit op kan spatten. Combineer dit met de vochtbestendigheid van graniet en u heeft een raamdorpel die niet alleen mooi, maar ook nog eens functioneel is.

Granieten vensterbank en aanrechtblad op maat

Granieten dorpel voor de scherpste prijs

Wij streven er bij Beter Graniet naar om kwaliteit voor iedereen toegankelijk te maken. Daarom hechten wij veel waarde aan de prijs- kwaliteitverhouding van onze producten. Wij werken met massief graniet, dat we tegen lage kosten op maat voor u maken. Dit betekent overigens niet dat we werken met tweederangs materialen. Wij werken enkel met de hoogste kwaliteit graniet en maken granieten dorpels op maat die de tand des tijds doorstaan.

Al jaren monteren wij granieten dorpels en wij laten u dan ook graag kennis maken met het materiaal in onze ruime showroom in Vlijmen. Bij Beter Graniet leveren wij het complete plaatje, van ontwerp tot realisatie van de granieten dorpel. Heeft u interesse in een dorpel van dit bijzondere materiaal? Neem dan contact met ons op op voor een vrijblijvende offerte. Wij leveren onder andere granieten dorpels in de volgende plaatsen, maar we kunnen in heel Nederland en België leveren:

  • Almere
  • Amsterdam
  • Breda
  • Den Bosch
  • Den Haag
  • Nijmegen
  • Eindhoven
  • Rotterdam
  • Tilburg
  • Utrecht

Informeer direct naar een scherpe prijs!

Vraag geheel vrijblijvend offerte aan. Wij sturen u binnen 24 uur een passende offerte!

Bel ons Mail ons Whatsapp ons
Volg ons op

Deze website gebruikt cookies. Deze cookies zijn anoniem en worden gebruikt voor statistische doeleinden.

Ik snap het