Granieten vensterbank op maat

Vensterbanken zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten, in allerlei soorten materialen en in een spectrum aan kleuren. Wanneer u kiest voor een granieten vensterbank, kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid en elegantie. Bij Beter Graniet maken we een granieten vensterbank op maat die een verrijking is voor uw woning en naadloos aansluit bij uw interieur. Iedere vensterbank is bij ons 100% maatwerk en u kunt een keuze maken uit een breed scala aan kleuren.

Bel: 06 53439158 WhatsApp: 06 53439158

Waarom kiezen voor een granieten vensterbank?

Over de vensterbank wordt meestal niet als eerst nagedacht wanneer een nieuwe woning wordt ingericht. Toch speelt een vensterbank een belangrijke rol bij het creëren van een stijlvolle ruimte. Het is dat stukje afwerking dat uw ruimte helemaal afmaakt, en kiezen voor goede kwaliteit is dan ook belangrijk. Niet alleen omdat het er minder goedkoop uitziet, maar ook omdat een goede kwaliteit granieten vensterbank de raam beschermt, de isolatie verbetert en zorgt voor een stabiele ondergrond om uw decoraties op te plaatsen

Granieten vensterbank en aanrechtblad op maat

De voordelen van een vensterbank van graniet

Graniet staat bekend om zijn duurzaamheid en is een 100% natuurproduct. Een granieten vensterbank is ontzettend hard en is daardoor volledig krasbestendig, waardoor u niet bang hoeft te zijn als er een keer iets op kapot valt. Bovendien is graniet bestand tegen vocht en, doordat het een stollingsgesteente is, ook tegen hoge temperaturen.

Een granieten vensterbank op maat naar eigen ontwerp

Een granieten vensterbank is verkrijgbaar in verschillende kleuren: van zwart tot grijs en van beige tot bruin. Bij Beter Graniet kunt u volledig naar eigen smaak een verrassend goedkope granieten vensterbank op maat laten maken. Wij werken met 4 cm dik massief materiaal, dat wij volledig op maat voor u maken voor een eerlijke prijs. U kunt kiezen uit verschillende kleuren, maar ook uit verschillende soorten afwerking. Ga bijvoorbeeld voor een zwart granieten vensterbank voor een chique uitstraling, en juist voor een lichtere tint voor een frissere look.

Aanrechtblad met ingebouwde granieten spoelbak op maat

Het beste adres in Nederland voor vensterbanken van graniet

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een vensterbank van graniet? Wij heten u graag welkom in onze ruime showroom in Vlijmen. Hier kunt u kennis maken met het materiaal en geven wij u uitleg over het proces dat wij doorlopen bij het ontwerpen en realiseren van een granieten vensterbank op maat. Benieuwd naar de kosten? Wij stellen geheel vrijblijvend een offerte voor u op, welke u aan de hand van het aanbod in onze showroom kunt aanvragen. We leveren door heel België en Nederland en hebben al vele granieten vensterbanken mogen leveren in onder andere de volgende plaatsen:

  • Almere
  • Amsterdam
  • Breda
  • Den Bosch
  • Den Haag
  • Nijmegen
  • Eindhoven
  • Rotterdam
  • Tilburg
  • Utrecht

Informeer direct naar een scherpe prijs!

Vraag geheel vrijblijvend offerte aan. Wij sturen u binnen 24 uur een passende offerte!

Bel ons Mail ons Whatsapp ons
Volg ons op

Deze website gebruikt cookies. Deze cookies zijn anoniem en worden gebruikt voor statistische doeleinden.

Ik snap het