Een natuursteen aanrechtblad: degelijk en duurzaam

Een natuursteen aanrechtblad is mooi, vrijwel onverwoestbaar en gaat jarenlang mee. In de praktijk betekent een natuursteen werkblad voor uw keuken over het algemeen een granieten aanrechtblad, vaak in het zwart. Zwart graniet is namelijk erg populair, maar er zijn meerdere kleuren en afwerkingen mogelijk. Graniet is door de aanwezigheid van kwarts in het materiaal extreem hard en het is heel goed bestand tegen stoten, krassen en hitte. Een ideaal natuurlijk materiaal om te gebruiken voor een natuursteen keukenblad.

Natuursteen soorten Bel: 06 53439158 WhatsApp: 06 53439158

Natuursteen werkblad in een Ikea keuken

Een Ikea keuken is een goedkope, maar wel een erg degelijke keuken. Het is niet voor niks dat veel mensen een keuken bij Ikea kopen. Beter Graniet levert ook een natuursteen keukenblad voor Ikea keukens. Dit soort maatwerk is namelijk een van onze specialiteiten. Ook bijvoorbeeld een kookeiland met een natuursteen blad in uw keuken is een mogelijkheid. Al uw wensen zijn bespreekbaar, of het nu gaat om het materiaal, de afwerking of het formaat: ons team ontwerpt uw ideale natuursteen aanrechtblad.

Plaatsing van maatwerk granieten aanrechtblad in keuken

De kosten van een natuursteen aanrecht

De prijs van een natuursteen aanrechtblad is van een aantal zaken afhankelijk: de dikte van het blad, de kwaliteit van het materiaal en natuurlijk van uw eigen wensen en voorkeuren. Een van de mogelijkheden in de uitvoering is een natuursteen aanrechtblad met spoelbak. Door de diverse kwaliteiten en afwerkingen is een offerte op maat nodig om precies te kunnen zeggen wat de kosten van het natuursteen blad voor uw keuken zijn.

Goed om te weten: Veel keukenleveranciers verkopen granieten bladen van 2 centimeter dikte, maken een deel van het natuursteen keukenblad van hout en plakken er een strook graniet tegenaan, waardoor het 4 cm dik graniet lijkt. Zo wordt het blad goedkoop, maar is het geen massief granieten blad. Bij Beter Graniet is het hele blad van 4 centimeter massief natuursteen, maar is de prijs relatief laag door eigen import.

Graniet natuurstenen aanrechtblad op maat

Maak kennis met onze natuursteen werkbladen voor uw keuken

Droomt u ook van een natuursteen aanrechtblad, al dan niet met bijpassende spoelbak? Kom dan kijken in onze showroom en overleg met onze deskundige medewerkers over uw de mogelijkheden. Speciale wensen zijn voor ons geen probleem, maar juist een uitdaging. Wij kunnen uw droomkeuken ontwerpen, produceren en bij u komen installeren en dat alles met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij mochten de afgelopen tijd tevreden klanten uit Nederland en Belgiƫ voor een natuursteen aanrechtblad verwelkomen uit onder andere:

  • Almere
  • Amsterdam
  • Breda
  • Den Bosch
  • Den Haag
  • Nijmegen
  • Eindhoven
  • Rotterdam
  • Tilburg
  • Utrecht

Informeer direct naar een scherpe prijs!

Vraag geheel vrijblijvend offerte aan. Wij sturen u binnen 24 uur een passende offerte!

Bel ons Mail ons Whatsapp ons
Volg ons op

Deze website gebruikt cookies. Deze cookies zijn anoniem en worden gebruikt voor statistische doeleinden.

Ik snap het