Een goedkoop stenen aanrechtblad koopt u bij Beter Graniet

Is uw keuken toe aan een nieuwe, frisse uitstraling? Een renovatie van uw keuken is daar de oplossing voor. U kunt zover gaan als u wilt, maar een nieuw stenen aanrechtblad kopen, bijvoorbeeld van zwart graniet, is een goedkope manier om uw keuken een hele nieuwe look te geven. Natuursteen, en vooral graniet, heeft unieke eigenschappen die het heel geschikt maken als stenen werkblad. Het is duurzaam, gemakkelijk te onderhouden, kras- en stootvast. Mocht u over een aantal jaren toe zijn aan iets nieuws, dan is het gemakkelijk te vervangen. U installeert eenvoudig een nieuw stenen blad in uw keuken. Eén van onze specialiteiten is het op maat maken van een stenen blad voor een Ikea keuken. De werkbladen van een Ikea keuken zijn 2 centimeter dieper dan van een standaard keuken. Beter Graniet maakt ze speciaal voor deze keukens en dat voor dezelfde prijs.

Vaste lage prijs Bel: 06 53439158 WhatsApp: 06 53439158

De eigenschappen van een stenen keukenblad

Een stenen blad voor uw keuken is bij Beter Graniet ook écht een stenen werkblad. Bij veel aanbieders bestaat een stenen aanrechtblad uit 2 centimeter graniet en 2 centimeter hout. Bij ons kunt u een massief stenen aanrechtblad kopen van 4 centimeter dik, en dat voor een scherpe prijs. Dat kunnen wij bieden doordat wij onze eigen importkanalen hebben.

Graniet is een uitstekende keuze voor een stenen werkblad. Het is ijzersterk, oerdegelijk en vrijwel onverwoestbaar. Voor de afwerking van het oppervlak kunt u kiezen uit verschillende bewerkingen. Door het te polijsten wordt het oppervlak van uw stenen keukenblad glanzend en de kleuren worden duidelijker. Gevlamd graniet geeft een ruwe textuur en wordt vaak buiten gebruikt, net als geborsteld graniet. In onze showroom kunt u de verschillende manieren van afwerken rustig zelf bekijken.

Granieten aanrechtblad op maat geplaatst

De kosten van een stenen blad in uw keuken

Een natuurstenen werkblad is niet goedkoop. Tegenover de hogere kosten staan heel veel voordelen. Eén daarvan is dat u jarenlang geen omkijken meer hebt naar uw aanrechtblad. Een granieten werkblad verdient zichzelf daarmee terug. Bij Beter Graniet krijgt u een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Dat komt doordat wij van ontwerp tot uitvoering alles in eigen hand hebben. Bij ons zijn de lijntjes kort, medewerkers kunnen snel met elkaar overleggen en kunnen efficiënt werken. Dat ziet u terug in de prijs!

Aanrechtblad met ingebouwde spoelbak

Kom uw stenen werkblad bekijken in onze showroom

Ook een stenen aanrechtblad kopen? Bezoek onze showroom in Vlijmen! U krijgt daar een perfect beeld van wat er allemaal mogelijk is, zowel in materialen als in uitvoering en afwerking. Eén van de meest populaire materialen is het zwarte graniet, maar graniet en andere natuurstenen materialen zijn er in diverse kleuren. Onze medewerkers kunnen u adviseren en heeft u uw keuze gemaakt dan brengen we een offerte op maat uit. Vele tevreden klanten uit Nederland en België gingen u reeds voor, onder andere uit plaatsen als:

  • Almere
  • Amsterdam
  • Breda
  • Den Bosch
  • Den Haag
  • Nijmegen
  • Eindhoven
  • Rotterdam
  • Tilburg
  • Utrecht

Informeer direct naar een scherpe prijs!

Vraag geheel vrijblijvend offerte aan. Wij sturen u binnen 24 uur een passende offerte!

Bel ons Mail ons Whatsapp ons
Volg ons op

Deze website gebruikt cookies. Deze cookies zijn anoniem en worden gebruikt voor statistische doeleinden.

Ik snap het