Stenen wasbakken op maat

Stenen wasbakken zijn de laatste jaren enorm populair geworden, u komt ze in steeds meer woningen tegen. Dat verbaast ons niets, want door globalisering kosten stenen wasbakken veel minder dan vroeger. Bij Beter Graniet kunnen we voor u stenen wasbakken op maat maken voor welke toepassing dan ook. Dus of u nu een goedkope stenen wasbak voor buiten zoekt of een luxe waskom voor de badkamer, wij maken ze met liefde voor u op maat. Van ontwerp tot realisatie, ons deskundige team zorgt ervoor dat uw project naar wens ontworpen, gemaakt én geplaatst wordt.

Vaste lage prijs Bel: 06 53439158 WhatsApp: 06 53439158

Stenen wasbak voor buiten kopen

Er zijn diverse soorten natuursteen en veel daarvan zijn zeer geschikt voor buitengebruik. Wilt u een stenen wasbak buiten laten plaatsen, dan kiezen wij hiervoor in overleg een weerbestendig type natuursteen. Graniet is bijvoorbeeld bij uitstek geschikt voor het ontwerpen van een stenen wasbak voor buiten.

Een stenen wasbak is weerbestendig, hittebestendig, slijtvast en eenvoudig te reinigen met een zachte doek en warm water. Tip van ons: gebruik nooit een schuursponsje om stenen wasbakken te reinigen. Bent u benieuwd naar de prijs van stenen wasbakken voor buiten of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Na het bespreken van uw wensen kunnen we tevens vrijblijvend een offerte voor een stenen wasbak voor buiten opstellen, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Granieten wasbak op maat in buitenkeuken

Stenen wasbakken in de badkamer

Ook in de badkamer zijn stenen wasbakken super tijdloos en een lust voor het oog. Ze geven uw badkamer een natuurlijke en tegelijkertijd chique uitstraling, en dat in precies de gewenste kleur. Wilt u bijvoorbeeld graag één of meerdere zwarte stenen wasbakken kopen voor in een moderne badkamer? Zoekt u één grote wasbak of wilt u liever meerdere natuurstenen waskommen bestellen? Doordat wij stenen wasbakken op maat maken, kunnen we ze precies maken volgens uw wensen. Daarbij adviseren we u graag over de juiste materiaal- en kleurkeuze, zodat de stenen wasbakken naadloos aansluiten op de sfeer in de ruimte.

Dubbele wasbak badkamer op maat

Stenen wasbakken bestellen

Bij Beter Graniet kunt u stenen wasbakken bestellen voor binnen- en buitengebruik. Als u zelf al een idee heeft, denken we graag met uw mee hoe we dit het beste kunnen realiseren. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u niet precies weet wat u wilt en liever eerst wilt kijken wat er allemaal mogelijk is. Wat uw situatie ook is, u kunt altijd een beroep doen op het deskundige team van Beter Graniet. Omdat wij al jaren actief zijn in deze branche en zelf natuursteen importeren en bewerken, kunnen we voor elk budget een passende oplossing vinden. Dus wat uw wensen ook zijn: bespreek ze met ons, wij zijn u graag van dienst!

Graniet natuurstenen aanrechtblad met ingebouwde wasbak op maat

Ons werkgebied

Ons werkgebied beslaat heel Nederland. Wij hebben door heel België en Nederland al stenen wasbakken voor allerlei toepassingen geleverd, waaronder in alle volgende plaatsen:

  • Almere
  • Amsterdam
  • Breda
  • Den Bosch
  • Den Haag
  • Eindhoven
  • Nijmegen
  • Rotterdam
  • Tilburg
  • Utrecht

Informeer direct naar een scherpe prijs!

Vraag geheel vrijblijvend offerte aan. Wij sturen u binnen 24 uur een passende offerte!

Bel ons Mail ons Whatsapp ons
Volg ons op

Deze website gebruikt cookies. Deze cookies zijn anoniem en worden gebruikt voor statistische doeleinden.

Ik snap het