Het werkblad van uw keuken renoveren? Denk eens aan graniet!

Natuursteen is een ideaal materiaal om het werkblad in uw keuken mee te renoveren. Het is degelijk, oersterk en haast niet te beschadigen. Het bekendste natuursteen voor een keukenrenovatie van uw aanrechtblad is graniet. Dat is niet voor niks, want graniet is het sterkste type natuursteen. Met een nieuw werkblad van graniet renoveert u goedkoop het werkblad in uw keuken: het gaat weer jarenlang mee! Populair zijn tegenwoordig de zwarte granietsoorten, maar graniet is er in vele soorten en uitvoeringen. Beter Graniet maakt elk granieten werkblad op maat, vraag vandaag nog een offerte aan!

Vaste lage prijs Bel: 06 53439158 WhatsApp: 06 53439158

Keukenrenovatie met nieuw aanrechtblad

U kunt uw keukenrenovatie zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Is alleen uw aanrechtblad beschadigd, dan is het mogelijk dat alleen te vervangen of op te knappen. Dat is de meest goedkope manier om uw keuken een nieuwe uitstraling te geven. Bent u nog tevreden met de indeling van uw keuken en het formaat van het aanrecht en de kastjes, maar wilt u uw keuken opfrissen en een nieuwe look geven? Dat kunt u bereiken met een complete renovatie van uw keuken. In dat geval kunnen we niet alleen het werkblad van uw keuken voor u renoveren, maar bijvoorbeeld ook een nieuwe spoelbak op maat maken. Daarnaast worden desgewenst de deurtjes, laden en knoppen van de kastjes vervangen. Dat betekent een geheel nieuwe keuken, maar wel voor een opvallend lager prijs!

Maatwerk natuursteen aanrechtblad en spoelbak keuken

Uw keukenrenovatie stap voor stap

Wilt u alleen het werkblad van uw keuken renoveren, dan zijn de stappen relatief eenvoudig. Wanneer u het materiaal en de uitvoering hebt uitgezocht, komen we het bij u installeren. U kunt zich laten adviseren door onze medewerkers of kunt zelf het materiaal komen uitzoeken in onze showroom. Wanneer u een keukenrenovatie van het aanrechtblad wilt, maar ook van andere onderdelen van uw keuken, dan komen we graag bij u thuis. Dan kunnen we u beter adviseren en alvast uw keuken goed opmeten. Met een goede voorbereiding kunnen we de renovatie in één dag afronden!

Granieten aanrechtblad voor kookeiland op maat gemaakt

Het werkblad van uw keuken in onze showroom bekijken

Wilt u graag het werkblad van uw keuken renoveren? Bespreek de mogelijkheden en de kosten met één van onze medewerkers. U kunt ook een afspraak maken om in onze showroom de verschillende materialen en uitvoeringen te komen bekijken. Vanuit heel België en Nederland ontvangen wij daar klanten, en we hebben dan ook reeds vele keukenrenovaties mogen verzorgen in onder andere de volgende plaatsen:

  • Almere
  • Amsterdam
  • Breda
  • Den Bosch
  • Den Haag
  • Nijmegen
  • Eindhoven
  • Rotterdam
  • Tilburg
  • Utrecht

Informeer direct naar een scherpe prijs!

Vraag geheel vrijblijvend offerte aan. Wij sturen u binnen 24 uur een passende offerte!

Bel ons Mail ons Whatsapp ons
Volg ons op

Deze website gebruikt cookies. Deze cookies zijn anoniem en worden gebruikt voor statistische doeleinden.

Ik snap het